KADROMUZ

Zuhal COŞKUN - Okul Müdürü

Sivas  Divriği doğumludur.

İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezunu olup, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümünden "Öğretmenlik Formasyonu " eğitimi almıştır. Yüksek Lisans eğitimini Beykent Üniversitesi "Eğitim Yönetimi ve Denetimi "dalında 2005 de tamamlamıştır. Çeşitli okullarda öğretmen olarak görev yapmış, Öğretmen Evi ve Okullarda yönetici olarak çalışmıştır.

Ayrıca Büyükçekmece ve Beylikdüzü İlçelerinde Milli Eğitim Şube Müdürlüğü yapmıştır.

Bu süreçte görev aldığı proje – ekip çalışmaları şunlardır;

Fen Bilimleri Proje Yarışmaları Organizasyon Başkanı

Proje Hazırlama Okulu Organizasyon Başkanı

Yöneticiler İçin İsteklendirme Semineri Organizasyon Başkanı

İlköğretim Ve Ortaöğretim Matematik Olimpiyatı Organizasyon Başkanı
İzci Lideri Yetiştirme Eğitimi Organizasyon Başkanı
Milli Bayramlar Ve Resmi Törenler Koordinatörlüğü
İlçedeki Okullara Ve Resmi Kurumlara Yönelik Bütün Sportif Faaliyetlerin Organizasyon Başkanlığı

Kültür-Sanat Etkinlikleri Koordinatörlüğü(Yarışmalar, Tiyatro Oyunları, Şiir Gecesi, Yazar Etkinlikleri, Resim Sergileri)

Okuma Kültürünü Geliştirme Projesi Başkanı  (Kaymakamlık Çocuk Kültür Evi Projesi)

Yöneticilerin Hukuk Ve Mevzuat Konusunda Bilgilendirilmesi Seminerleri Organizasyon Başkanı.

“Okul Müdürlerinin Yönetim süreçleri İle İlgili Davranışlarının, Öğretmen Verimliliği Üzerine Etkisi “ adlı akademik çalışması mevcuttur.

Uluslararası ve ulusal dergilerde yayınlanan makaleleri bulunmaktadır.

Kaymakamlık, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bakanlıkça verilen; 27 başarı belgesi, 14 üstün başarı belgesi, 5 ödülü bulunmaktadır.

2022 yılında  “Başöğretmenlik” unvanı ile taltif edilmiş, 01.08.2023 tarihi itibariyle okulumuzda göreve başlamıştır.