Büyükçekmece Atatürk İlkokulu
BÜYÜKÇEKMECE ATATÜRK İLKOKULU ATATÜRK MAH. SEDEF SK. NO 24 İÇ KAPI NO 1 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL
.

VİZYON

Araştıran, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, gelişime açık, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek ve aranan bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizi Milli Eğitimin Genel Amaç ve Temel İlkeleri ile Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumları Yönetmeliği ve Atatürk ilke ve İnkılapları doğrultusunda milli birlik ve bütünlük içinde, çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı olan, vatanını ve bayrağını seven, insana değer veren, doğru, dürüst ve çağdaş, özgüvenini kazanmış, inceleyen,araştıran, üreten, erdemli bireyler olarak yetiştirmektir

BAŞARILAR

Okulumuz açıldığı günden bu güne kadar Atletizm, Masa Tenisi, Futbol, Basketbol, voleybol, il ve ilçe çapında müsabakalara katılım sağlanmış ve başarılar kazanmıştır. İlçe , İl ve Bakanlığımız tarafından düzenlenen oyun ve yarışmalara katılım sağlayarak dereceye giren öğrencilerimiz bulunmaktadır. Resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarından da dereceye giren öğrencilerimiz olmuştur.
Öğretim Şekli :NORMAL (TAM GÜN)

NORMAL (TAM GÜN)

09:00-14:45 1,2,3,4.sınıfların giriş ve çıkış saati

Öğrenci Servis Taşımacılığı mevcuttur.

İl Merkezine uzaklığı 35 km, ilçe merkezine uzaklığı 1,7 km´dir.

Atatürk Mah. Sedef Sok.No:24 Büyükçekmece İSTANBUL

Masa Tenisi, Mendil Kapmaca, Seksek, Yakan Top,

Zeka Oyunları,

Proje Çalışmaları