BÜYÜKÇEKMECE YARDIM SEFERBERLİĞİ

Bugün ülkemizde meydana gelen deprem felaketi nedeniyle Büyükçekmece Kaymakamlığımızca Ayni ve Nakdi  yardım kampanyası başlatılmıştır. Büyükçekmece Atatürk İlkokulu ve Anaokulu olarak soğuk kış şartlarında depremden olumsuz etkilenen başta çocuklarımız olmak üzere tüm depremzedelere ulaştırılmak üzere kaymakamlığımızın düzenlediği yardım kampanyasına velilerimizin katılması önem arzetmektedir. Ülkemize geçmiş olsun, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.  Yardımlarla ilgili bilgi aşağıda belirtilmiştir. 


BÜYÜKÇEKMECE YARDIM SEFERBERLİĞİ

Ülkemizde meydana gelen deprem felaketi nedeniyle Büyükçekmece Kaymakamlığımızca Ayni ve Nakdi  yardım kampanyası başlatılmıştır.

AYNİ YARDIM LİSTESİ.

1. Çadır içi soba

2. Uyku tulumu (çocuk)

3. Uzay battaniye.

4. Cep ısıtıcısı

5. Sentetik içlik (bebek/çocuk)

6. Eldiven( kışlık) (bebek/çocuk)

7. Polar battaniye, polar ara katman

8. Kışlık bot (çocuk)

9. Çocuk Bezi

10. Kağıt Havlu

11. Hijyenik Ped

12. Kuru gıda maddesi gibi yapılabilecek her türlü malzeme acil olarak toplama merkezlerine ulaştırılması önem arz etmektedir.

NOT: LÜTFEN KULLANILMIŞ EŞYA OLMASIN!!!

NAKDİ YARDIM HESAP BİLGİLERİ

Hesap Adı: Büyükçekmece İlçesine Hizmet Derneği

İban No:

TR58 0001 2009 8800 0007 0000 03

Halk bankası Büyükçekmece şubesi

NOT: Yapılacak  yardımların

1.     Kolilenmiş veya paketlenmiş olarak toplanması,

2.     Yardım kolilerinin giyecek ve yiyecek şeklinde ayrı ayrı paketlenerek ve üzerine içerisinde ne olduğu yazılı olarak belirtilmelidir sağlam paketlenmelidir.

3.     Yardım malzemeleri okulumuza bırakılabileceği gibi ilçemiz yardım toplama merkezi olan Büyükçekmece Halk Eğitim Merkezi Spor salonuna da (kaymakamlık karşısı ) bırakılabilir.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi